Tekijänainen

20161106-studio-session-019Olen toimelias, positiivinen ja ahkera nainen. Varsinainen tekijänainen. Kova tekemään töitä sekä omien, että yhteisten tavoitteiden eteen. Kova tekemään töitä yhteisen hyvän, ja niiden asioiden eteen joihin minä uskon. Kova tekemään töitä asioiden eteen, jotka merkitsevät jotain.

Vahvuuksiini kuuluvat ehdottomasti vankka kunnianhimo tekemisen tasossa, halu paneutua huolella kaikkeen saatavilla olevaan tietoon ja innostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja yhteiskunnan muuttamiseen meille kaikille paremmaksi paikaksi. Politiikassa tärkeää on paneutua, oppia ja mahdollisesti muuttaa ajatuksiaan sekä mielipiteitään tiedon lisääntyessä. Ei tietää kaikkea ennalta. Tahto oppia ja ymmärtää asioita perusteellisesti vie politiikassa pitkälle.

Kokoomukseen liityin alunperin 2007 eduskuntavaalien jälkimainingeissa. Olin ollut jo pidempään kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, mutta lukion liikuntasalissa katsotut vaalipaneelit lopulta vahvistivat mielessä jo aiemmin syntynyttä ajatusta puolueeseen liittymisestä. Politiikassa olen ehtinyt siis olla mukana jo pitkään, monella eri tasolla: opiskelijakunnan edustajistossa Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtajana, vaalilautakunnassa jäsenenä ja puheenjohtajana, Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä vuosia, Kokoomusnuorten liittohallituksessa muutaman vuoden talous-, työ- ja elinkeinopolitiikan parissa, joukkoliikennelautakunnan jäsenenä, seurakuntaneuvoston varajäsenenä ja nykyisin myös Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana. Näin osan mainitakseni. Ansioluettelosta voitte halutessanne katsoa tarkemman luottamustoimihistoriani.

Valmistuin vuonna 2012 estenomiksi ammattikorkeakoulusta. Työskentelin 7,5 vuotta S-ryhmällä erilaisissa tehtävissä niin työntekijänä, esimiestasolla kuin asiantuntijatehtävissäkin. Nykyisin työskentelen Pohjoismaiden suurimman yksityisen sosiaali- ja terveysalan yrityksen Attendon Suomen alueen hoivapalveluiden koordinaattorina. Vastaan siis monista hallinnollisista toimista ikäihmisten-, kehitysvammaisten-, vammautuneiden- ja mielenterveyskuntoutujien palveluiden osalta.

Vapaa-aikanani harrastan lisäksi balettia, kaikenlaista urheilua ja kirjojen lukemista. Kiireinen elämä vaatii tasapainon vuoksi aktiviteetteja, joissa pystyy tyhjentämään ajatukset täysin työstä ja politiikasta. Näin ajatukset saavat uusia ulottuvuuksia ja ideat sekä into syttyvät aina uudelleen.

Lähden innolla, tarmolla ja sinnikkyydellä tavoittelemaan paikkaa Helsingin kaupunginvaltuustossa vuoden 2017 kuntavaaleissa. Koen sen olevan seuraava luonnollinen (mutta innostava) askel poliittisella urallani. Toivon, että lähdet mukaan tälle matkalle kanssani!